Rakamlar ve Erik Ağacı

Benzersiz, ilginç, eğlenceli... Rakamlar ve Erik Ağacı, çocukların konsantrasyon ve algı yeteneklerini geliştirirken aynı zamanda
yaratıcı düşünmelerini destekliyor.

Rakamlar kılıktan kılığa girmeyi severler. Bu kitapta da farklı kılıklara girerek bize mahalledeki erik ağacının hikâyesini anlatıyorlar. Her sabah odasının penceresinden karşıdaki erik ağacına bakan Ece’nin, parkta arkadaşlarıyla maç yapan Cem’in, erik yaprağı yemeyi her şeyden çok seven Tırtıl’ın maceralarını da unutmadan…

Benzersiz, ilginç, eğlenceli... Rakamlar ve Erik Ağacı, çocukların konsantrasyon ve algı yeteneklerini geliştirirken aynı zamanda yaratıcı düşünmelerini destekliyor.

Ankara’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV Bölümü’nden mezun oldu. Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, Japonya, Güney Kore ve Çin’deki çeşitli yayınlarda tasarımlarına yer verildi. 2012’de Avrupa Konseyi kurumsal kimliğinin yenilenmesi için 47 ülkeden davet edilen 30 tasarımcıdan biri oldu. Rakamlar ve… çocuk kitapları dizisi, 2018’de New York Type Directors Club tarafından Certificate of Typography Excellence Ödülü’ne layık görüldü. Aynı dizi 2020’de Çin’de ve Makedonya’da yayımlandı. Celep halen İstanbul’da yaşıyor ve kendi stüdyosunda grafik tasarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kitabın Adı Rakamlar ve Erik Ağacı
ISBN 9789750530586
Yayın No İletişim - 2996
Dizi Çocuk Kitapları - 148
Alan Çocuk Edebiyat
Sayfa 40 sayfa
En 210 mm
Boy 210 mm
Perakende Satış Fiyatı 145,00 TL
Baskı 1. baskı - Mart 2021
Yazar Murat Celep
İllustrasyon Murat Celep
Kitap Tasarımı Murat Celep
Editör Bahar Siber
Düzelti Bahri Özcan
Baskı Sena Ofset
Cilt Güven Mücellit
Rakamlar Seti
Murat Celep'ten, küçük okurları rakamlarla tanıştırmak, matematiği sevdirmek için farklı temalarda aktivite kitapları dizisi. Benzersiz, ilginç, eğlenceli..